top of page
Street View 1 edit orange_WEB_edited.jpg
Wall Color Preview.png

BOLD SCHOOL

This former commercial building space is being transformed into a welcoming and vibrant K-5 school. The main stair will become an inviting light-filled lobby with a new security desk tucked under the stair risers. Students will be greeted at the entrance by an outdoor chalkboard with messages of the day from the school principal. Each classroom will have a distinct identity and presence with ample space for proudly displaying students’ work and contributing to the sense of school community.

 

The new rear yard playground is designed with active and passive zones, featuring a pergola and built-in seating, an outdoor chalkboard for teaching, a planter garden, outdoor musical instruments, a climbing wall, and a multi-use turf field.

Lobby stacked white_orange 4 light blue_
Corridor 4_edit blue doors_WEB_edited.jp
Corridor Section 1_edit_full WEB.jpg
Option 4 View 1_WEB.jpg
Option 4 View 3a_WEB.jpg
Option 4 View 2_edit_WEB_edited.jpg
bottom of page